Skip to content

Jatkuva kyberturvallisuuden koulutus CyberCoach-palvelulla

CyberCoach-Logo-White

Kenelle

Lähtökohtaisesti me kaikki tarvitsemme jatkuvaa kouluttautumista tämän päivän ja tulevaisuuden kyberturvallisuusriskien ennalta tunnistamiseen. Edustamallamme kotimaisella CyberCoach-palvelulla voidaan kouluttaa koko organisaatio hallituksesta työntekijöihin jokaiselle erityisryhmälle sovitettavalla oppimispolulla. Palvelu on monikielinen, joten huomioimme mahdollisimman monen työntekijäryhmän omalla äidinkielellään.

Miksi

Tiedostavat ihmiset ottavat vähemmän riskejä  ja toimivat vastuullisemmin digitaalisessa maailmassa niin työssään kuin vapaa-ajallaan. Näin he luovat kilpailuetua organisaatiollenne, vähentävät riskien toteutumista sekä osaavat toimia fiksummin, jo riskitapahtuma on päässyt tapahtumaan.

Olet varmasti törmännyt tylsiin ja pitkästyttäviin powerpoint tai oppimisalustakoulutuksiin joita tehdään koska on pakko kerran tai pari vuodessa, niin mekin!  Nyt pääset tekemään jatkuvia ajassa mukana pysyviä koulutuksia mikrokoulutuksina, jotka kestävät 3-5min tai niin pitkään kuin mielenkiintoa riittää yhdellä kertaa. Botti koulutta jaa kyselee sopivissa pätkissä ja aina voit jatkaa siitä mihin jäit! 

Ei yhtään uutta työkalua ja asennettavaa sovellusta

CyberCoachia käytetään siellä missä sinäkin työssäsi pääsääntöisesti työskentelet eli Teamsissä, Slackissä tai selaimessa.

Sisältöjä jokaiselle työntekijäryhmälle

Työskentelet sitten johdossa, HR:ssä, devaajana, asiakaspalvelussa tai myynnissä, palvelussa on jokaiselle sisältöjä. Generatiivisen tekoälyn(GenAI) käytössä huomioitavasta tietoturvasta tietoturvahygieniaan, tietotosuojaan, turvalliseen sovelluskehitykseen ja matkustamiseen. Lisäksi autamme tarvittaessa organisaatiokohtaisten käytäntöjen ja ohjeistusten viemisessä palveluun.

Vaatimustenmukaisuudesta, tietosuojasta ja tietoturvasta vastaavat voivat tarvittaessa seurata edistymistä palvelussa ja osoittaa uusia koulutuksia joko pakollisina tai vapaaehtoisena.

Mistä lisätietoja? Mitä maksaa?

Lisenssihinnoittelusta ja palvelusta löydät tarkempaa tietoa  https://www.cybercoach.com

Jätä meille yhteydenottopyyntö niin me autamme palvelun asentamisessa, käyttöönotossa, sisällöntuotannossa sekä palvelun sitomisesta yleiseen tietoturvallisuuden johtamismalliinne. 

 

#tietoturvakoulutus #cybercoach #teams #slack #genai #deveops #tietosuoja #matkustaminen

 

 

 

CyberCoach-koulutuspalvelun yhteydenotto